Skip to content

Diverse woningcorporaties

Patrick en Wilko werkten in het verleden op interim-basis bij verschillende woningcorporaties. Ook nu nog ondersteunt ADVIM Vastgoed enkele corporaties op strategisch en tactisch niveau. Van een van onze opdrachtgevers, Woonveste ontvingen we onderstaande reactie;

‘Voor onze woningcorporatie waren we op zoek naar tijdelijke ondersteuning voor de afdeling vastgoed. Via het lopende contact met Wilko kwamen we in gesprek met Patrick. We kenden elkaar via het netwerk. Beide heren hebben vanuit hun werkverleden bij andere corporaties met Woonveste samengewerkt. De klik kwam dus snel tot stand. 

Voor mij zijn zowel Patrick als Wilko , beiden inmiddels eigenaar van ADVIM, snel inzetbaar. Omdat zij jarenlange kennis en ervaring hebben bij corporaties zijn ze sterk in vastgoedmanagement. En begrijpen ze direct wat we bedoelen, waarna ze zelfstandig aan de slag gaan.  

Zij werkten bij ons succesvol als projectleider vastgoed en namen o.a. het contractbeheer voor hun rekening. We maken graag gebruik van externe professionals omdat we regelmatig te veel werk hebben voor het aantal beschikbare medewerkers. Externe specialisten zijn dus een welkome aanvulling om onze projecten te kunnen realiseren. Patrick en Wilko begrijpen de vertaalslag van strategie naar tactisch en operationeel niveau als geen ander. 

Patrick en Wilko zijn voor mij twee betrouwbare vakgenoten die woningcorporaties maar wat graag helpen met het oplossen van hun vraagstukken en capaciteitsproblemen. Met hun gedegen ondersteuning, ervaring en inhoudelijke vakkennis kunnen ze echt bijdragen. En wat zo fijn is, ze snappen niet alleen de theorie maar zeker ook de praktijk.’ 

Woningcorporatie Woonveste