Skip to content

Project Kapelanie Oss

De kapelanie in Oss is verbouwd tot 5 appartementen. ADVIM voerde namens het parochiebestuur de regie over de renovatie. 

De strategische plannen om de Kapelanie in Oss te verbouwen tot vijf appartementen lagen klaar. Echter als bestuurders en opdrachtgevers zochten wij een externe partij die de strategische plannen kon omzetten naar zowel tactisch als operationeel niveau. Bij ADVIM vonden we een partij die ons volledig kon ontzorgen. Wij hebben hadden nadat we ADVIM de opdracht hebben gegeven om de volledige begeleiding hieromtrent uit handen te geven nauwelijks zorgen omtrent het bouwproject. Zij dachten proactief met ons mee voor het beste resultaat. 

Patrick van den Bergh nam de volledige procesbegeleiding uit handen. Hij verzorgde de contractuele afspraken. Zorgde voor alle nodige contacten van opdrachtgever tot uitvoerder inclusief het organiseren van alle benodigde vergunningen. 

ADVIM is met recht een partij waarop je kunt vertrouwen. Zij zijn niet alleen deskundig maar ook betrokken. Beschikbaar wanneer dat nodig is en efficiĆ«nt qua planning en organisatie. 

Roland Kersemaker 

Bestuurder Kapelanie OSS