Skip to content

Werken bij

Over ADVIM

Patrick en Wilko, verbinders in vastgoed.

Wij bundelden in september 2020 onze krachten om ervoor te zorgen dat complexe vastgoedvraagstukken worden vertaald naar maakbare projecten. Dat doen we door complexiteit terug te brengen naar heldere en begrijpelijke adviezen, processen en uitvoeringskaders. Als twee ondernemende professionals die het vakmanschap op het gebied van vastgoed- en projectmanagement verstaan, zorgen we voor verbinding bij ontwikkeling, onderhoud en beheer. Samen succesvol vastgoedprojecten realiseren is ons uitgangspunt. 

Verbinders in vastgoed. Omdat het verbinden van mensen en processen noodzakelijk is om collectieve doelstellingen succesvol te realiseren. Wij bieden dan ook totaaloplossingen op het gebied van maatschappelijk vastgoed voor eigenaren, gebruikers en beheerders als;

 • Woningcorporaties
 • Gemeenten
 • Zorginstellingen
 • Religieus erfgoed.
Partijen kunnen rekenen op de inzet van ruim twintig jaar kennis en ervaring om vastgoedprojecten succesvol te realiseren. Dat doen we door het volgen van de juiste processen en het verbinden van professionele partijen. We wijzen u op mogelijke risico’s en sluiten deze waar mogelijk uit. Door proactief met u mee te denken en de brede kennis en ervaring van alle betrokken partijen optimaal te benutten, zorgen we voor een krachtige verbinding tussen alle betrokkenen. Resultaat is een logisch gevolg.  

Vacatures

Junior projectleider/Medewerker vastgoed

Junior projectleider/Medewerker vastgoed

Wil jij werken bij een organisatie die vernieuwend aankijkt tegen de maatschappelijke vastgoedopgave? Wil jij meedenken in de groei van een jonge organisatie? Dan is de vacature Junior Projectleider echt iets voor jou! Als Junior Projectleider krijg je de ruimte en vrijheid om het beste uit jezelf te halen. Je wordt gecoached door ervaringsdeskundigen en je leert door te doen. Bij ADVIM krijg je de kans om zowel in de breedte als in de diepte door te groeien tot vastgoedprofessional. In de breedte, omdat je niet beperkt wordt in je activiteiten en niet maar met één ding bezig bent, maar met het volledige proces. In de diepte, omdat het niet oppervlakkig is en je de echte know-how er achter mee krijgt.

Hoe zien de werkzaamheden van de Junior Projectleider er uit?

Als Junior Projectleider ben je een belangrijke speler in het duurzaam beheer, onderhouden en ontwikkelen van vastgoedprojecten en lever je een directe bijdrage aan een veilige en prettige woon- en werkomgeving voor zowel de bewoners als de medewerkers van opdrachtgevers. Je ondersteunt de directie en medewerkers van ADVIM op hele brede vastgoedprojecten. Jouw ondersteuning en leertraject leidt al snel tot concrete zelfstandige invulling van uitvoerende opdrachten bij opdrachtgevers. Daarnaast denk je mee in de verdere bedrijfsvoering en groei van ADVIM. Onze focus ligt vooral bij woningcorporaties. Samen met jou willen we de opdrachtportefeuille verder uitbreiden naar het herbestemmen van erfgoed.

Junior projectleider en ADVIM

ADVIM helpt opdrachtgevers om vastgoedprojecten succesvol te realiseren. Het betreft opdrachten voor woningcorporaties, gemeenten, zorginstellingen en eigenaren van religieus erfgoed. Bij ADVIM gaan we voor duurzame relaties met onze klanten. We kunnen met onze expertise extra support bieden bij de groei aan vastgoedontwikkeling en -beheerprojecten. We komen uit de praktijk. Dat is onze basis. Daaruit hebben we een visie ontwikkeld van verbinden naar duurzaam samenwerken.

Kom je werken bij ADVIM dan kom je hoe dan ook in een informele setting terecht. Door samen te werken met een hart voor de zaak en een dosis Brabantse humor realiseren we samen ons doel: het oplossen van vastgoedvraagstukken.

Wat vragen wij van jou als Junior Projectleider?

 • Je bent gemotiveerd en gedreven om meer kennis en ervaring op te doen op gebied van project- en vastgoedmanagement bij maatschappelijke organisaties;

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau en hebt een afgeronde HBO opleiding met affiniteit voor bouwkunde/vastgoed;

 • Je bent in staat je vakkundig en duidelijk uit te drukken, zowel mondeling als in geschrift;

 • Je beschikt over een goede dosis doorzettingsvermogen;

 • Je beschikt over eigen vervoer (auto);

 • Je bent efficiënt, analytisch en energiek;

 • Je bent zowel procesmatig- als technisch onderlegt.

  Wat bieden we je, naast een uitdagende baan met toekomst perspectief

 • Salarisindicatie tussen de €2.500 en €3.800 o.b.v. 36 uur;

 • Reiskostenvergoeding;

 • Een uitstekende pensioencompensatie;

 • Flexibele werktijden;

 • Een breed pakket aan werkzaamheden;

 • Uitgebreide coaching en begeleiding door onze geroutineerde collega’s;

 • Ruimte voor opleidingsmogelijkheden op vakinhoudelijk gebied en persoonlijke vaardigheden en skills;

Word jij onze nieuwe collega?

Ben je werkzaam in een soortgelijke functie of net afgestudeerd en sta je te trappelen om een nieuwe uitdaging aan te gaan? Reageer dan nu. Dit kan door je cv op te sturen naar info@advimvastgoed.nl of door telefonisch contact op te nemen.

Heb je nog vragen of behoefte aan extra informatie? Bel dan naar Patrick van den Bergh (06- 50838436) of Wilko van Kuijk (06-34766288), beiden eigenaar van ADVIM Vastgoed BV.